BESTELLINGEN
Heb je een vraag over je bestelling?
Hieronder vind je antwoorden op alle vragen over bestellingen. Neem contact met ons op als je vraag er niet tussen staat.

Ik heb geen bestelbevestiging ontvangen
Als je bestelling is geplaatst ontvang je een bevestigingsmail. Geen e-mail ontvangen? Controleer dan eerst de map met ongewenste mail of spam. Wanneer de bevestiging ook hier niet te vinden is, neem dan contact op. Onze klantenservice zal vervolgens de status van je bestelling controleren en je helpen bij het vinden van je orderbevestiging. 

Kan ik mijn bestelling wijzigen nadat deze is geplaatst?
Om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk bij je bezorgd wordt, proberen we altijd om het bestelde artikel meteen voor je in te pakken en naar je toe te sturen. Dit betekent dat we helaas de bestelling niet meer kunnen wijzigen nadat de bestelling geplaatst is. Ook het wijzigen van het bezorgadres of de verzendmethode is helaas niet meer mogelijk.

Kan ik mijn bestelling annuleren nadat deze geplaatst is?
Om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk bij je bezorgd wordt, doen we ons best om het bestelde artikel meteen te verpakken en te verzenden. Dit betekent dat we de bestelling niet meer kunnen annuleren.

Wat je wel altijd kunt doen is het artikel binnen 14 dagen retourneren. Vervolgens krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Waar blijft mijn bestelling?
De meeste bestellingen worden binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd. In sommige gevallen kan het iets langer duren. Je ontvangt een mail met een track and trace code van DPD zodra je bestelling is verzonden. Wanneer je je zorgen maakt over de status of locatie van je bestelling, neem dan contact met ons op.

Ik heb een defect of beschadigd artikel ontvangen. Wat nu?
Laat het ons meteen weten als er iets mis is met ontvangen items. Neem contact op met onze klantenservice.

Ik ben niet tevreden met het ontvangen artikel
Het kan natuurlijk voorkomen dat een artikel niet helemaal aan je verwachtingen voldoet of niet past. Wanneer je niet tevreden bent met je bestelling kun je het artikel binnen 14 dagen altijd terugsturen en ontvang je vervolgens het volledige aankoopbedrag terug. De retourkosten zijn voor eigen rekening.


LEVERINGEN

Hoeveel kost de verzending?

Voor bestellingen binnen Nederland is de verzending gratis.
Verzendkosten voor Duitsland en België zijn 10 euro per bestelling.

Welke verzendmethoden gebruiken jullie?

Wij versturen bestellingen binnen Nederland en Europa met DPD.

Hoe lang duurt het verzenden?
Over het algemeen worden bestellingen binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden nadat de bestelling is geplaatst. In drukke periodes tijdens feestdagen & sales periodes kan het wat langer duren voordat je je bestelling ontvangt.

Kan ik mijn bestelling volgen?
Nadat wij uw bestelling hebben verzonden, ontvangt u een e-mail van DPD met informatie over hoe u uw bestelling kunt volgen. Als u een wijziging wilt aanbrengen, moet dit via DPD gebeuren, aangezien wij geen controle meer hebben over de levering nadat de bestelling ons magazijn heeft verlaten.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben wanneer mijn bestelling aankomt?

Als u niet thuis bent wanneer uw bestelling aankomt, laat DPD een bericht achter en wordt uw pakket naar het dichtstbijzijnde DPD afleverpunt gebracht waar u het binnen 10 werkdagen kunt afhalen. Wacht niet te lang met afhalen. Als uw bestelling niet binnen 10 dagen wordt opgehaald, wordt deze teruggestuurd naar ons magazijn. Afhankelijk van de omstandigheden zal uw aankoop (exclusief verzendkosten) worden terugbetaald.

BETALING
IDeal

Met iDeal betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

Creditcard

Met je Visa of Mastercard. Je geeft eerst aan welk type creditkaart je wilt gaan gebruiken. Vervolgens vul je je creditcardnummer, vervaldatum, CVC-code (deze 3-cijferige code vind je op de achterkant van je creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers) in. Bij ons kun je er vanuit gaan dat je betaling veilig verloopt. Wij versleutelen je creditcard gegevens via de SSL-methode en dit is altijd veilig. 

RETOUREN
Hoe kan ik een ongewenst item retourneren?
Niet helemaal tevreden met je aankoop? Elk item dat je bij ons hebt besteld kun je binnen 14 dagen na de datum van ontvangst retourneren voor een terugbetaling. Met uitzondering van defecte goederen, moeten de geretourneerde artikelen in hun originele en verkoopbare staat zijn. Zorg dus dat het product in de originele verpakking zit met alle labels er nog aan.
Wil je een ander artikel of andere maat bestellen, dan raden wij je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen, zo weet je zeker dat deze nog op voorraad is. 

Artikelen die niet via deze webshop zijn gekocht kunnen we niet retour nemen. 

Retouradres:
Juul & Belle
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede 

RETOURFORMULIER DOWNLOADEN ????

Kan ik een product kosteloos terugsturen?

Retourneren is op eigen kosten.

Wat gebeurt er nadat ik mijn items heb geretourneerd?

Zodra we je artikel terug in ons magazijn hebben ontvangen vindt er een controle plaats aan de hand van de reden op de retour bon. Na goedkeuring sturen we je een bevestigingsmail en krijg je het aankoopbedrag terug.
Terugbetaling vindt automatisch plaats via de betaalmethode die je hebt gebruikt om je oorspronkelijke bestelling te plaatsen. Dit duurt maximaal 10 werkdagen, afhankelijk van de uitgever van je betaalmethode.

Ik heb een artikel geretourneerd maar nog geen geld ontvangen

Terugbetalingen kunnen tot 10 werkdagen duren. Nadat we de terugbetaling hebben goedgekeurd verloopt de uitbetaling via je individuele betalingsverstrekker. Vanaf dat moment hebben wij geen controle meer over de terugbetaling. Na 10 werkdagen nog steeds niets ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Ik heb nog geen terugbetaling ontvangen

Heb je na 10 werkdagen nog steeds geen terugbetaling ontvangen? Neem contact met ons op en we gaan het meteen voor je uitzoeken.